Charmerende magnetiseret vand

Charmerende magnetiseret vand

Gavetip: De magnetiserende glasbrikker i kork eller rustfrit stål med symbol. Mandala-stangen er ideel til alle dem, der også kan lide at nyde magnetiseret vand på farten.

Glasbrikker.

Sættet af fire bordskånere i kork er ikke kun praktisk og beskytter bordpladen, men kan tager sig også godt ud på bordet. Naturmaterialet kork virker meget klart og naturligt og blev forsynet med afrundede kanter, som yderligere fremhæver det reducerede, bløde design. Et særligt ekstra er de tre integrerede magneter.

Bordskåneren af rustfrit stål er ikke kun perfekt til at stille glas eller flasker på, men også et dekorativt boligtilbehør. Placer dine drinks visuelt tiltalende og lad dig fortrylle af “Livets blomst”-ornamentet. Uanset om på arbejdspladsen eller derhjemme, denne bordskåner med tre integrerede magneter bliver garanteret til et højt skattet tilbehør.

Du kan læse mere om de to typer bordskånere her…

Magnetpind

Magnet Pinden Mandala er designet som en lille magnetpind med dertil hørende etui – perfekt at have med overalt. På undersiden af pinden er der graveret et fint ornamentmønster på den højglanspolerede overflade. Samtidig kan denne let buede, flade side bruges som ståflade. En raffineret magnetpind med ungdommelig form og blød, afrundet spids.

Du kan finde pris og specifikationer på vandpinden her…

Du kan se flere spændende produkter til at behandle dit drikkevand med ved at klikke her:

Har du brug for mere information, kan du klikke her…
::

Del dette med andre

Om forfatteren

Peter Madsen editor