Magneter til din hest, din hund eller din kat

Dyrene skal da også have magneter fra Magnethjerte

Dyrene skal da også have glæde af magneterne, så naturligvis tilbyder ENERGETIX også passende tilbehør med integrerede magneter til dine dyr!

Magnethjerte har magneter til vanskålen til hunden og til hestenDer er magneter både til hunden, til katten og til hesten.
Der er den populære vandsten til at lægge i dyrenes drikkevand. Eller magneter til at sætte i halsbåndet på din hund eller i hestens grime.

Montering
Fastspændig af magnet til hun eller hest
Smykkeelementet stikkes ind gennem et tilstrækkeligt stort hul i halsbåndet eller hovetøjet. Om nødvendigt laves/forstørres hullet forinden med en hultang. Spænd skruen fast, først ved håndkraft og derefter forsigtigt med en 17 mm-skruenøgle. OBS! På grund af stabiliseringspiggene må selve smykkeelementet IKKE drejes!

Magneter til hestens grime eller hundens halsbånd

Som noget nyt kan vi nu tilbyde et tæppe med magneter til dine dyr

Magnet tæppe til dine dyr

Dette quiltede og dejligt bløde tæppe i en elegant blå farve vil dit dyr garanteret elske. Fremstillet af et kvalitativt og slidstærkt blandet stof er tæppet et behageligt og varmt underlag, der kan anvendes overalt. Hjemme eller på farten er det et perfekt liggested, som både hunde og katte vil elske. Da dyretæppet kan rulles sammen og bæres i en strop anbragt på tæppet, er det yderst velegnet at have med for eksempel til brug i bilen eller til besøg hos venner og bekendte.

Tæppe med magneter - nemt at rulle sammen

Hurtigt rullet ud har du altid et tæppe til hunden, som den kan ligge på. Derudover er dyretæppet forsynet med syv magneter og kan vaskes separat ved 40 grader.

Klik her for at købe dit tæppe..

Dyrevenner verden over er vilde med vores magnetsmykker med dyremotiver.

Magnetsmykker til dyrevenner

10 %-vært(inde) gave!
Inviter naboer, venner og bekendte til en præsentation af magneter til dyr og magnetsmykker – hjemme hos dig selv, i din forening, virksomhed eller på en restaurant. Som tak får du en gave i form af smykker fra den aktuelle kollektion på 10% af den omsætning, der opnås ved præsentationen.

Du kan også købe magneterne direkte i min netbutik ved at klikke her..

Ønsker du mere information så klik her og skriv eller ring til mig..

Del dette med andre