Magnetsmykker til hende

Magnethjerte byder dig på et meget stort udvalg af magnetsmykker til trendbevidste kvinder der ønsker sig elegante, moderne og iøjnefaldende smykker.

Her ser du et lille udvalg af vores mange elegante magnetsmykker til hende.

KLASSISK MODERNE, FANTASIFULDT, ELEGANT, ROMANTISK, FEMININT
Feminine og romantiske magnetsmykker til hende fra Magnethjerte
Dette sæt bestående af en halskæde, ørestikkere og en passende ring giver dig smykker fuld af feminin elegance. Kombinationen af pastelnuancer og roséguld virker klassisk moderne og alligevel fantasifuldt med et strejf af romantisk fair. De rosafarvede Cabouchon Zirkonia sten blev integreret tre gange i kæden. Denne kan grundet en indstillingsmekanisme i den store stens indfatning indstilles individuelt i længden.
Klik her og køb disse romantiske smykker i min Netbutik..

Tip: Du opnår et særligt eff ektfuldt look, hvis du bærer to ringe sammen.

BLØDT, NATURLIGT, ELEGANT, MODERNE
Elegante og naturlige magnetsmykker til hende fra Magnethjerte
Kugler der klæber til hinanden som sæbebobler og som virker organisk, er temaet ved dette smykkesæt bestående af vedhæng, ring, ørestikker og passende armbånd. På grund af glansen fra den polerede rustfri ståloverflade sættes den usædvanlige form perfekt i scene. Armbåndet der kan indstilles individuelt i størrelsen, kendetegnes ved en power-magnet og har ligesom ringen og ørestikkerne en magnetkappe af kobber.
Klik her og køb de elegante smykker i min Netbutik..

Tip: Dette sæt kan kombineres perfekt med vores store kuglearmbånd (art. 3369).

ELEGANT, NATURLIGT, PASTELFARVET, FEMININT, MODERNE
Klassiske flexarmbånd med magneter til hende fra Magnethjerte
Disse to armbånd, der med hensyn til deres farvesammensætning supplerer hinanden perfekt, indgår et perfekt samspil. Ved denne udførelse præsenterer vores populære Flexi-armbånd sig med et moderne two-tone-design af rustfrit stål og roséfarvet overflade samt et kobberindlæg. De trekantede elementer sørger for et individuelt og dynamisk præg. Det tredobbelt viklede armbånd består af kugleformet rosenkvarts, mørkebrun hæmatit, aventurin und rustfri stålkugler i rosé
Klik her og køb de feminine magnetarmbånd i min Netbutik..

 

Stylingtip: For øvrigt fås Flexi-armbåndet (art. 3285) med de passende ørestikkere (art. 3303-1) også i en stålvariant.

MODERNE, HØJKVALITATIV, ELEGANT, KLASSISK, UNIK
Moderne, elegante magnetsmykker til hende fra Magnethjerte
Denne armring med klassisk lås fortryller med en helt ny, usædvanlig materialekombination af acetat og rustfrit stål. Vekselvirkningen mellem glansen fra det polerede metal og det halvtransparente, næsten marmorlignende acetat sørger for et unikt og raffineret look, som man ikke ser andre steder. De dertil perfekt passende, store creoler med twist præsenterer sig ligeså højkvalitativt og elegant.
Klik her og køb de elegante klassiske smykker..

IØJNEFALDENDE, ELEGANT, MODERNE
Iøjnefaldende kæder med magneter til hende fra Magnethjerte
Denne helt ny designede kæde blev ligesom det passende armbånd designet med kædeelementer, som skaber et elegant og samtidigt iøjnefaldende look. Grundet denne lidt kraftigere udførelse er begge smykker meget iøjnefaldende – perfekt til et moderigtigt smykke-statement. Dette iøjnefaldende look understreges af glansen fra den polerede rustfri ståloverflade.
Klik her og køb de iøjnefaldende smykker i Netbutikken..

GRAFISK, TIDLØS, MODERNE, KONTRASTRIG, RAFFINERET
Grafisk, moderne magnetsmykker til hende fra Magnethjerte
Ved dette sæt blev tidligere tiders klassiske Art Deco look fortolket på en ny og moderne måde. Det grafiske formsprog med poleret rustfrit stål og sort kold emalje sørger for et tidløst flair. Såvel overfladens forskellige niveauer som gennembrudene sørger for en smuk kontrast, som understreges af funklende Swarovski® krystaller. Ved ørestikkerne befinder krystalstenene sig på siderne – en særlig raffineret detalje.
Klik her og køb de moderne smykker i min Netbutik..

Ønsker du at jeg kommer hjem til dig og præsenterer magnetsmykkerne? Du/I vil få en masse at vide om magneter og du kan få lov til at opleve og afprøve magnetsmykker på nært hold. Som værtinde får du selvfølgelig en gave for din ulejlighed. Klik her for at få at vide hvordan..

Du finder flere magnetsmykker til ham i min netbutik.

::

Del dette med andre