Magnetsmykker til ham

 

Magnethjerte har et meget stort udvalg af magnetsmykker til trendbevidste mænd der vil have det sportsligt og afslappet.

Her ser du et lille udvalg af de mange elegante magnetsmykker til ham.

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER COOL, AFSLAPPET, SPORTSLIG, TVANGFRI, SYMBOLSK

magnetsmykker til ham fra magnethjerte

Ved dette sæt til mænd dominerer coole sorte nuancer, hvor det facetslebne vedhæng minder om en lykkebringende talisman. Facetmotivet tages op igen i det afslappede læderarmbånds fletning med mat rustfrit stålspænde. Passende dertil præsenterer vi dig små, med sort kold emalje designede ørestikker. Der opstår et særligt sportsligt og afslappet look, hvis du kombinerer læderarmbåndet med de to andre armbånd.
Klik her og køb de cool smykker..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER MODERNE ELEGANT, AFSLAPPET, SMART, SPORTSLIG

Elegante magnetsmykker til ham fra magnethjerte

Ved dette afslappede smykkesæt vil hele to armbånd begejstre dig. For det første det klassiske armbånd med det kendte centerelement, som for første gang fås med power-magnet (1800 gauss).  Grundet designet som kautsjuk-armbånd kan du afkorte båndet individuelt. For det andet det mere elegante, smalle og fine armbånd, hvor der også blev valgt en kombination af kautsjuk og rustfrit stål. Begge armbånd og den passende ring overbeviser med et rombeformet motiv af polerede kanter og matte, dybere liggende flader. Dette sørger for en vellykket kontrast, som udstråler en moderne elegance.
Klik her og køb de moderne smykker i netbutikken..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER MASKULIN, SPORTSLIG, AFSLAPPET, COOL

magnetarmbånd til ham fra magnethjerte

Med disse armbånd præsenterer trendbevidste mænd sig sportsligt og afslappet. Det mørkebrune læderarmbånd virker grundet kombinationen af forskellige læderprofiler med runde, flettede og flade tværsnit særligt raffineret. Den iøjnefaldende lås af mat rustfrit stål tillader en variabel indstilling af to størrelser. Passende dertil præsenterer det dobbelt viklede læderarmbånd sig i den nye farvevariant greige, en moderne mørkegrå. Begge armbånd lader sig effektfuldt kombinere med vores kendte tigerøje-armbånd.
Klik her og køb de maskuline armbånd i min netbutik..

MAGNETSMYKKER TIL HAM DER ER AFSLAPPET, ELEGANT, CASUAL

Afslappet magnetsmykke til ham fra magnethjerte

Ved dette sæt til mænd, bestående af armbånd og vedhæng, kommer det grafiske mønster tilsvarende til dets ret grundet den matte udførelse i rustfrit stål. Det nye Flexi-armbånd kendetegnes ved et kobberindlæg og er som sædvanligt meget komfortabelt at tage på og af. Det passende, smalt designede vedhæng virker grundet dens cylindriske form påfaldende raffineret. Kombinationen af vores sorte agat-armbånd og den matte rustfri stålring virker særligt afslappet.
Klik her og køb de elegante smykker..

Ønsker du at jeg kommer hjem til dig og præsenterer magnetsmykkerne? Du/I vil få en masse at vide om magneter og du kan få lov til at opleve og afprøve magnetsmykker på nært hold. Som vært/værtinde får du selvfølgelig en gave for din ulejlighed. Klik her for at få at vide hvordan..

 

Klik her og find mange flere magnetsmykker til mænd i min netbutik.

::

Del dette med andre