Magnetsmykker til ham

Magnethjerte har et meget stort udvalg af magnetsmykker til trendbevidste mænd der vil have det sportsligt og afslappet.

At mænd bærer smykker er for længst blevet en selvfølge. Også antallet af de, der elsker magnetsmykker bliver større og større. „Magnetøreringe mænd“ er en af de mest efterspurgte kategorier i magnetshoppen. Også ENERGETIX armbånd til herrer er en efterspurgt artikel i alle variationer. Her i shoppen finder du desuden magnethalskæder til mænd i alle mulige forskellige udformninger samt magnetringe, der i deres oftest kraftigere design understreger den kræsne mands fremtoning.

Magnetsmykker til mænd behøver dog ikke absolut at være „typisk maskuline“. De må gerne være fantasifulde og fine. En tynd magnethalskæde til mænd behøver ikke at være så meget anderledes end en magnetkæde til kvinder. Og hvorfor skulle en kærlig erindring ikke komme til udtryk i en tilsvarende smykkekreation? I reglen er smykker til mænd dog af en noget kraftigere karakter. Dette kommer især til udtryk i formerne. Disse er mere robuste, kraftigere og stærkere, hvilket svarer godt til det herskende billede af manden, dog ikke absolut mentaliteten. Også materialerne og farverne har en tendens til en klarere struktur. Tekniske ornamenter og hårde kanter; læder spiller gang på gang en stor rolle. Hvad angår læder bliver de flydende overgange dog mere end tydelige, for som bekendt er læderarmbånd også blevet meget populære hos damerne

Helt sikkert er det i hvert fald, at ENERGETIX Magnet Shop har de passende magnetsmykker til enhver smag, til enhver karakter. Det er under alle omstændigheder udelukkende den personlige individuelle smag, der tæller. Og antallet af tilhængere af eksklusive designersmykker med integrerede magneter bliver større og større verden over. De, der i deres søgen efter attraktive smykker foretrækker elementer, der fremhæver maskuline attributter, vil i hvert fald have heldet med sig på deres opdagelsesrejse i denne shop.


Klik her og køb de elegante smykker..

Ønsker du at jeg kommer hjem til dig og præsenterer magnetsmykkerne? Du/I vil få en masse at vide om magneter og du kan få lov til at opleve og afprøve magnetsmykker på nært hold. Som vært/værtinde får du selvfølgelig en gave for din ulejlighed. Klik her for at få at vide hvordan..

Klik her og find mange flere magnetsmykker til mænd i min netbutik.

::

Del dette med andre