Magnethjerte

Et magnethjerte med mere kraft, energi og styrke

Køb et Magnethjerte eller Magnetstrip fra POWER-serien og oplev styrken af magnetisme i den indeholdte neodym magnet, der er dobbelt så kraftig sammenlignet med den magnet, der er placeret i mange af vore andre smykker.

Magnethjerte, den originale powermagnet
Magnethjerte

Denne effekt kan kun opnås med en magnet fra POWER-serien. Du kan ikke opnå denne styrke ved at bruge flere mindre magneter samtidig, styrken vil være den samme, uanset om der bruges en eller flere ens magneter.

Rent praktisk skal den kraftige del af Magnethjertet eller Magnetstrippen placeres med kobbersiden eller der, hvor mærket ex står (nordsiden) ind mod huden, og den tynde del sættes udenpå med en ikke for tyk tøjdel imellem f.eks. undertrøje, trusse eller sok .
(Inden hjertet eller strippen tages i brug første gang, fjernes den beskyttelseshinde, der sidder på kobberet med neglelakfjerner eller acetone på en tot vat). Kobberet bliver irret og mørkt efter kort tid pga. iltningen fra luften.

Magnethjertet eller strippen kan placeres alle steder på kroppen, og det er vigtigt, at kobbersiden (ex) har direkte vender ind imod kroppen, ellers minimeres effekten. Magnethjertet skal bæres mindst 6 timer i døgnet.

Magnetstrip med og uden kobber fra Magnethjerte
Magnetstrip

Når du starter med at bruge Magnethjertet eller Magnetstrippen, kan du opleve svimmelhed eller hovedpine. Dette kan modvirkes ved at drikke rigeligt med vand i starten. Årsagen er, at det er en udrensningsproces, der går i gang og er helt naturligt.

Smykkerne er nikkel-allergifrie og kan derfor tåles af alle, dog må personer med pacemaker og andre elektriske installationer ikke bruge magnetterapi uden først at have rådført sig med lægen.

Prisen for Magnethjerte eller Magnetstrip både med og uden kobber er 355,- kr.

Ved spørgsmål eller problemer med magnethjerte eller magnetstrip
Klik her for at kontakte mig

Klik her for at købe et Magnethjerte eller Magnetstrip i min NetButik

::

Del dette med andre