Bliv forhandler

Her er dine muligheder for  en ekstra indtægt eller et nyt job?
Kan du lide elegante smykker, så har du alle mulighederne her!

Dine muligheder
Uanset hvilket arbejde du har haft indtil nu, vil du finde nye karriere-muligheder hos mig.
Du kommer til at sælge et fantastisk produkt, som kunderne kan lide med det samme.
Magneterne i smykkerne er yderligere et stærkt argument for enhver, som værdsætter velvære.
Når dine kunder opdager, at magnetsmykker fra ENERGETIX  kan erhverves for få penge, vil du hurtigt opleve, at du har en karriere med endeløse muligheder foran dig.

Skriv her så kontakter jeg dig..

Bliv forhandler sammen med Magnethjerte
Elsker du smykker – så del din begejstring med andre og bliv belønnet

Sådan fungerer det

Hos os fungerer tingene lidt anderledes. Her baseres atmosfæren på sjov, godt humør, glæde, en følelse af velvære og indtjeningsmuligheder. Dette muliggøres delvist pga. vores smykker – som alle kan lide – men også pga. vores effektive aflønningssystem (marketingssystem). Dine kunder modtager smykkerne direkte fra dig som uafhængig forhandler. Systemet tilbyder unikke muligheder lige fra salg af vores smykker som en ekstra indtjening over fuldtidsjob til fantastiske karrierer, som kun eksisterer indenfor Network Marketing.
Det er bedst at du oplever det selv, så kontakt mig nu så jeg kan fortælle dig hvordan

Marketingsystemet
ENERGETIX magnetsmykker markedsføres gennem uafhængige forhandlere i hele verden. Kollektionen af eksklusive smykker, som findes i mange prisklasser, er rettet mod den globale trend og den bliver modtaget af millioner af begejstrede kunder hvert år når kollektionen fornys. Magnetenergi er et ekstra stærkt argument på det voksende wellness-marked.

Dine muligheder er lige fra deltidsjob over til en størrelse som et mellemstort firma med et hastigt ekspanderende team. Disse muligheder er typiske for Network Marketing, som er en forretningsform, der har været fast forankret i mange år parallelt med den traditionelle detailhandel og postordresalg. Over 65 millioner mennesker over hele verden arbejder indenfor direkte salg og sælger varer for 114 billioner Euro om året. Fremtidsmulighedene er bedømt meget positive af alle eksperter. Vækstrater over gennemsnittet er opnået indenfor direkte salg i mange år uanset den herskende økonomiske situation. Direkte salg tilbyder en attraktiv professionel alternativ i enhver økonomisk situation.

Klik her og kontakt mig for at få mere at vide…

Din sikkerhed
ENERGETIX er medlem af en række kendte internationale direkte salgs-foreninger og arbejder i nøje overensstemmelse med deres adfærdskodekser. Dette giver dig mulighed for at opbygge en succesfuld virksomhed, som er respekteret indenfor branchen.

Bliv forhandler af Energetix magnetsmykker

Hvis du beslutter dig for at arbejde som uafhængig ENERGETIX-forhandler, bliver du lært op af en erfaren forhandler og du tjener penge imens du lærer.  Fantastiske muligheder står åbne for dig. Hvis du ringer eller skriver til mig kan du få meget mere at vide om dine muligheder..

Dine muligheder

Uanset hvilket arbejde du har haft indtil nu, vil du finde nye karriere-muligheder her.

Marketingplanen bevirker, at du kan opnå gode indtjeningsmuligheder lige fra starten af dit arbejde som uafhængig forhandler. Du bestemmer selv, hvor intenst du vil forfølge din nye karriere. Du kan vælge at arbejde på deltidsbasis for at få en ekstra indtjening, eller du kan vælge fuldtidsarbejde. Med disciplin og engagement kan du opnå indtjening på størrelse med en mellemstor virksomhed.

Klik her og se en video, der på tyske fortæller dig om dine muligheder…

Uanset hvad du vælger, vil du få masser af sjov i dit nye job sammen med entusiastiske kunder og kolleger/medforhandlere. Sammen med ENERGETIX-teamet vil jeg støtte dig i enhver henseende.

Kontakt mig med det samme og få mere at vide..

Marketingsmateriale og salgshjælpemidler

ENERGETIX har udviklet et omfattende professionelt salgssmateriale til dig, som du kan benytte, når du taler med kunder. Dit vigtigste redskab er det eksklusive hovedkatalog, som udkommer hvert år og præsenterer hele kollektionen.
Som et supplement til det er der sæsonbetonede og højtidsrelaterede flyers.

Vi yder også intensiv støtte på den administrative side af dit salgsaktivitet – fra den detaljerede forhandler-håndbog til specielle hjælpemidler for at tiltrække kunder samt planlægningshjælp.

Du modtager intensiv støtte gennem vores omfattende Management-system.

Management-systemet

ENERGETIX hjælper dig på din vej til succes. Du får adgang til et online Management-system, som er gratis og sofistikeret men samtidig enkel i brug, og som gør det muligt for dig via din computer at modtage al den information, som er nødvendig i dit arbejde som uafhængig forhandler. Du får ingen problemer med brugen – selv hvis du ikke er computer-specialist.  Management-systemet holder dig altid opdateret. Du kan til hver en tid følge med i din gruppes salgstal, du har overblik over træningsarrangementer, nye værtindegaver og lukrative specialtilbud. Du kan bestille varer fra ENERGETIX-shoppen og kommunikere med dit team og ENERGETIX´s hovedkvarter i Bingen døgnet rundt.

::

Del dette med andre