Valentinsdags-gaven til ham du elsker

Valentinsdags-gaven til ham du elsker

Hvorfor skal kun kvinder være begavede med smykker på valentinsdag?

Kære piger, damer, fruer her er et par ideer til at overraske ham du elsker med en valtinsdags-gave på denne særlige dag!

Med denne ring understreger mænd deres sportslige og casual virkende side i populært look. Det mørke mønster udgør en særpræget kontrast til overfladen. En ring til trendy mænd, som ønsker at udtrykke deres maskuline coolness.

Det flerdelte sorte læderarmbånd viser designets særlige raffinerethed ved kombinationen af forskelligt formede læderstrimler, der sommetider er udformet smalle, bredde, flettede eller runde. Den flerdelte lås med mat rustfri ståloverflade kan indstilles på to forskellige størrelser. Et afslappet, moderne armsmykke til mænd, som overbeviser med maskulin individualitet.

Med det energy-armbånd præsenterer mænd deres afslappede og moderne side i et trendy used look. Overfladen på det centrale smykkeelement virker som smedet med dets små, rillelignende højdeforskelle. En kontrastrig struktur med individuel lys-mørk-optik, som passer perfekt til det sorte armbånd.

Du vil kunne finde mange flere moderne smykker i vores webshop…

Kontakt os her, hvis du skal bruge mere information…

::

Del dette med andre

Om forfatteren

Peter Madsen editor