Julemarked på Bernstorff Slot

Julemarked på Bernstorff Slot

Så tager jeg til Julemarked på Bernstorff Slot

Hele familien skal have en særlig oplevelse, og komme i den helt rigtige julestemning. Dette kan de gøre en eller flere dage på julemarkedet, hvor man i ro og mag kan gå fra bod til bod og hygge sig sammen med julens godter og hente inspiration til den søde juletid.

julemarked2016

Der er åbent
fredag d. 25. november kl. 15.00-20.00
lørdag d. 26. november kl. 10.00-16.00
søndag d. 27. november kl. 10.00-16.00

Når man har nydt den flotte oppyntning, og udstillerne på slottet, kan man rolig forsætte sin videre juleeventyr ud i gårdspladsen. Herefter kan man fortsætte over til Kavalergården, som byder på endnu flere udstillere der står klar til at tage jer med ind i deres univers.

De mange udstillere vil byde på traditionelle hjemmelavede juledekorationer, nisser, julepynt, brugskunst, delikatesser, smykker, vin, spiritus m.m.

Mangler man at få sendt sine julegaveønsker til julemanden, kan dette stadig nåes, da han vil være at finde på julemarkedet.

Melder sulten sig mens man går rundt og lader sig inpirere og køber julegaver, er der rig mulighed for at finde lækkert julemad.

Størstedelen af julemarkedet afvikles indenfor, så selvom frostvejret og den dalende julesne skulle svigte, kan både udstillere og gæster stadig holde sig varme og tørre midt i de travle forberedelser.
Pris: Voksne 75 kr. Børn (4-12 år) 25 kr.

Del dette med andre

Om forfatteren

administrator administrator